Печиво до кави
(покроковий рецепт з фото)
Ароматне, просте в приготуванні і смачне печиво. Зробив лише пару штук на пробу, якщо вам потрібно більше, збільште кількість інгредієнтів. Запам'ятайте, як приготувати печиво до кави.
Використовуйте набір ароматних спецій для випічки або змішайте самостійно відповідні. Найкраще подавати таке печиво саме з чашкою ароматної кави, але і з чаєм або молоком буде дуже смачно. Ви можете зробити 4 невеликих печива або 2 великих. Готове печиво можна зберігати кілька днів.
- Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Жовток курячий - 1 штука
- Ванільний екстракт - 1/4 чайних ложки
- Борошно - 1/3 склянки
- Сіль - 1 щіпка
- Розпушувач - 0, 5 чайних ложки
- Мелений імбир - 1 щіпка
- Мускатний горіх - 1 щіпка
- Імбир - 1 щіпка
- Обкладинка - 1 щіпка

1. У миску покладіть 3 столові ложки вершкового масла, додайте 3 ложки цукру, жовток курячий і ванільний екстракт.

2. За допомогою вилки або міксером змішайте всі інгредієнти.

3. В іншій мисці змішайте залишилися сухі інгредієнти, крім 1 ложки цукру і кориці.

4. Додайте сухі інгредієнти в миску до масла і жовтка, перемішайте.

5. Змішайте залишилася корицю і цукор. Розділити тісто 2 частини, сформуйте з кожної кульку і обваляйте його в цукровій суміші.

6. Викладіть кульки на деко для запікання з пергаментом.

7. Запікайте печиво в розігрітій до 170 градусів духовки 16-18 хвилин.

8. Насолоджуйтесь теплим або холодним печивом.