Пельмені у фритюрі
(покроковий рецепт з фото)
"геть всі дієти і страви для схуднення! ", - каже мій чоловік і просить зробити йому на вечерю щось ситніше, пожирнее і по-чоловічому смачне з м'ясом або фаршем. Ну, я і зробила. І вам пропоную!
Тепер і з вами поділюся тим, як приготувати пельмені у фритюрі. Це японське блюдо дуже сподобається чоловікам і ідеально підійде для вечірніх посиденьок. Можна наробити велику тарілку на всіх гостей і весело їх намагатися їсти паличками. Подайте до пельменів кілька соусів, щоб ще більше поліпшити їхній смак.
- Борошно - 400 грам
- Фарш - 600 грам
- Білокачанна капуста - 200 грам
- Ріпчаста цибуля - 3 штуки
- Вода - 1, 5 склянки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Бульйон курячий - 3 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Зелень сушена - За смаком

Приготуйте тісто. Змішайте масло, вода і мука. Замішайте тісто. Залиште його на 40 хвилин в холодильнику.

Капусту помийте і дрібно наріжте. Лук почистіть і подрібніть. Змішайте дані овочі з фаршем, соєвим соусом, спеціями, перцем і бульйоном.

Тісто розкачати в джгут, наріжте порціями, кожну з яких потім розкачайте в коржик. Посередині викладіть ложку фаршу.

Заліпіть вироби і розігрійте досить велика кількість масла у фритюрі.

Смажте пельмені по 3 хвилини з кожного боку. Смачного!