Персики на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Відкрию вам секрет, багато фруктів прекрасно запікаються на грилі, виходять м'якими і смачними. Особливо гарні персики на грилі - розповідаю, як їх зробити.
Персики на грилі ви можете використовувати, як доповнення до морозива. Так само добре підходять вони до салату з свіжих овочів. Прекрасно поєднуються з горіхами пекан та волоськими. Соковиті і солодкі персики будуть родзинкою в багатьох ваших стравах, навіть м'ясних. Зробіть на сніданок сирний десерт з персиками на грилі. Або подайте їх просто залитими збитими вершками! Дуже смачно і оригінально. Бажаю вам хороших ідей у винаході нових цікавих страв і десертів.
- Свіжі персики - 500 грам
- Кленовий сироп - 3 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 50 грам

Помийте персики. Розріжте їх навпіл, ложкою дістаньте кісточки.

Налийте кленовий сироп в чашку і приготуйте харчову пензлик для змащування.

Змастіть персики кленовим сиропом, тільки верх, спинку не чіпайте.

Змастіть вершковим маслом розігрітий гриль.

Складіть персики внутрішньою стороною (змащеній кленовим сиропом) на гриль. І смажте близько 5 хвилин.

Запечені персики на грилі знову змастіть кленовим сиропом і подавайте до столу.