Піца на тонкому тісті 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Піца на тонкому тісті по даним рецептом виходить дуже смачною - такий, як в піцеріях. Довго я шукала рецепт, по якому піца виходила б неотличимой від ресторанних - і я його нарешті знайшла!
Простий рецепт піци на тонкому тесті допоможе вам приготувати дуже смачне блюдо в італійському стилі, яке люблять абсолютно всі! Відтоді, як я відкрила для себе цей рецепт, всі піцерії нашого міста викреслили мене зі списку потенційних клієнтів - Усе, тепер у себе вдома готую піцу смачніше, ніж вони. І цим рецептом я ділюся з вами - беріть на озброєння, пробуйте, і все у вас вийде
По суті справи, на тонку основу можна додавати будь-які інгредієнти, які є у вас в холодильнику. Наприклад, ковбаску, болгарський перець, різні сири, копчене мяско, солоні огірочки, оливки і так до нескінченності… Що подобається - то і додавайте. Хай щастить! 
- Борошно - 300 грам
 - Манна крупа - 100 грам
 - Вода - 300 мілілітрів
 - Сухі дріжджі - 7 грам(1 пачка)
 - Оливкова олія - - За смаком
 - Сіль - - За смаком
 - Помідори - - За смаком
 - Свіжий базилік - - За смаком
 - Часник - 2 зубчики
 - Сир Моцарелла - - За смаком
 









