Підлива до гарнірів (простий рецепт) 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Ви готуєте гарнір, але не знаю, , яку зробити підливу до нього? Сьогодні я розповім вам, як приготувати дивно смачну і ніжну підливу для гарніру. Рецепт виявиться простим і дуже смачним.
Подлівной, приготована за цим рецептом, відмінно підійде до гарнірів з макаронних виробів. Також прекрасно доповнить гарнір з будь-якої крупи. Завдяки різноманіттю овочів і спецій гарнір вийде ще смачніше. Смачного! 
- Куряча грудка - 300 грам
 - Морква - 1 штука
 - Цибуля - 1 штука
 - Помідор - 1 штука
 - Борошно - 2 Ст. Ложки
 - Вода - 0, 5 L
 - Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
 - Сіль, перець - За смаком
 
1
Для того щоб приготувати підливу до гарніру, необхідно промити куряче філе, а також очистити і промити всі необхідні овочі. Після цього курку потрібно обсушити і нарізати шматочками середньої величини.
2
Цибулю нарізаємо півкільцями, а моркву натираємо на крупній тертці. Помідор бланшируємо і також нарізаємо дрібними кубиками. 
На розпечену сковороду додаємо рослинне масло, обсмажуємо цибулю до прозорості. Далі додаємо курячу грудку і обсмажуємо до тих пір, поки вона не побіліє. Далі додаємо моркву і помідор і обсмажуємо ще протягом 5 хвилин.
3
Додаємо борошно, перемішуємо і заправляємо все спеціями. Після цього додаємо воду і ретельно все перемішуємо, щоб позбутися від грудочок. Додаємо томатний соус і, накривши кришкою, млоїмо протягом 15 хвилин. Для 3 хвилини до готовності додаємо рубаний часник, а за хвилину - зелень.