Соус для гарнірів 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
За допомогою цього соусу можна «збагатити» будь-який гарнір: гречку, картопляне пюре, макарони, рис і т. d. Цей простий рецепти допоможе перетворити звичайнісіньке блюдо в дуже смачне і ситне блюдо.
Ви можете варити рис хоч кожен день і не переживати, що у вас на вечерю буде одне і теж блюдо. Тому що, з різними прянощами цей соус може "грати" по різному і надавати гарніру яскравих фарб. Соус краще готувати про запас. Настоявся кілька годин, він стають набагато смачніше і більш насиченою. А зберігатися в холодильнику соус може 2-3 дня.
- Цукіні - 1 штука
 - Перець чилі - 1 штука
 - Крем - 1/2 склянки
 - Листя карі - 2-3 штук
 - Вершкове масло - 2 чайних ложки
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Насіння гірчиці - 1/2 чайних ложки
 - Сіль - За смаком
 - Вода - 3 Ст. Ложки
 

1. Поріжте цукіні на кубики. У каструлі на середньому вогні змішайте цукіні, чилі, каррі, сіль і воду. Готуйте протягом п'яти хвилин, не забуваючи помішувати.

2. Вимкніть вогонь. В ту ж каструлю додайте сметану і перемішайте її з цукіні.

3. На сковороді в маслі обсмажте нарізаний півкільцями цибулю, додайте каррі і насіння гірчиці. Готуйте цибулю до золотистого.

4. Прянощі змішайте з цукіні. Готовий соус подавайте з рисом або іншим гарніром.