Пиріг з фаршем на кефірі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Якщо у вас є злегка кислий кефір, не поспішайте від нього позбавлятися. Його, чудесним чином, можна застосувати для приготування пирога з фаршем на кефірі. Готується легко і дуже швидко!
До вашої уваги, простий рецепт приготування пирога з фаршем на кефірі.
Фарш я використовую змішаний, зазвичай це - свинина змішана з яловичиною навпіл. Пиріг, в цілому, готується близько двох годин. До столу подавайте не відразу, нехай трошки охолоне і настоїться. Удачі вам! 
- Кефір - 500 мілілітрів
 - Фарш м'ясний - 500 грам
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Вершкове масло - 150 грам
 - Яйця - 3 штуки
 - Цукор - 2 Ст. Ложки
 - Борошно пшеничне - 2 склянки
 - Сода харчова - 1 Чайна ложка
 - Сіль - За смаком
 

Яйця збиваємо з цукром і сіллю.

В кефірі гасимо соду і змішуємо його з яєчною сумішшю.

Додаємо борошно, перемішуємо.

Втручаємося розтоплене вершкове масло.

Для начинки, обсмажуємо м'ясний фарш з подрібненою цибулею на олії.

Форму для випічки змащуємо маслом і викладаємо половину тіста, зверху розподіляємо м'ясну начинку.

Заливаємо начинку тістом. Випікаємо в духовці, прогретой до 180 градусів, 45 хвилин.

Готово! 

Смачного!