Котлети на кефірі з фаршем 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Готуємо котлети на кефірі з фаршем. Якщо ви не пробували такий варіант, неодмінно беріть рецепт на замітку. Котлети вийдуть соковитими, дуже смачними і апетитними!
Котлети приготуємо з індички, кефір харчування, Nemnogo Кнопка, цибуля і спеції. В цілому рецепт котлет простий і доступний кожному. Подавати до столу готові котлети можна з овочевим салатом, raznosolami. Котлети добре підійдуть до каш і страв з картоплі.
- Індичка - 300 грам
 - Цибуля ріпчаста - 50 грам
 - Кнопка - 2 скибочки
 - Кефір - 0, 5 склянки
 - Курячі яйця - 1 штука
 - Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
 - Сіль - За смаком
 - Перець - За смаком
 

Підготуйте інгредієнти.

Скибочки батона поламайте і перекладіть в глибоку миску, залийте кефіром. Залиште батон на пару хвилин.

Філе індички промийте і просушіть, наріжте невеликими шматочками. Подрібніть філе в блендері.

Очистіть цибулю і дрібно наріжте, додайте до фаршу.

Додайте куряче яйце.

Перекладіть сюди ж батон і кефір. Сіль і перець додайте за смаком.

Подрібніть ще один раз все інгредієнти.

У сковороді прогрійте масло, викладіть столовою ложкою фарш і смажте котлети з обох сторін по 4-5 хвилин на невеликому вогні.

Смачного!