Пиріг з гарбузом і м'ясом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Приголомшливий осінній пиріг! тісто тонке, шарувату, а начинка - це окрема пісня! Пиріг не дуже складний в приготуванні, беріть на замітку!
Приготувати пиріг з гарбузом і м'ясом можна в будь-яких пропорціях. Додайте трохи більше гарбуза, лука або фаршу, хто як любить. Фарш у мене змішаний, але можна взяти будь-який. Гарбуз намагайтеся сильно не дрібнити, використовуючи терку, а все-таки дрібно її нарізати як зазначено в рецепті. Тоді в процесі гарбуз не перетвориться в пюре, а саме додасть начинці соковитості. Пиріг дійсно дуже смачний, підійде як для сімейних посиденьок, так і для зустрічі друзів.
- Борошно - 350 грам
 - Вода - 190 мілілітрів
 - Рослинна олія - 60 мілілітрів
 - Гарбуз - 300 грам
 - Фарш м'ясний - 200 грам
 - Цибуля - 1 штука
 - Зіра - 0, 5 чайних ложки
 - Жовток - 1 штука (для змазування)
 - Сіль - За смаком
 - Перець чорний мелений - За смаком
 

Підготуйте всі інгредієнти.

У глибокій мисці з'єднайте воду і масло. Додайте 1 ç.l. Солі і все перемішайте.

Частинами підсипаючи борошно, замісіть м'яке тісто. За консистенцією тісто має бути схоже на дріжджове. Накрийте його рушником і залиште на 20 хвилин.

Для начинки з'єднайте фарш, нарізані дрібними кубиками цибулю і гарбуз. Додайте зіру, сіль і перець. Я ще додала 2-3 ст.Л. Рослинної олії.

Ретельно все перемішайте.

Тісто розділяється на дві частини. Кожну частину розкачати за розміром вашого листа, товщиною приблизно 3 мл. Покладіть один пласт і розподіліть на ньому рівномірно всю начинку, трохи відступивши від країв.

Накрийте начинку другим пластом і защипніть краю будь-яким зручним способом. Зробіть по центру дірочку для виходу пари і змастіть поверхню жовтком. Випікайте в духовці при температурі 190 градусів близько 45 хвилин. Під час випікання пару раз відкрийте духовку і сбризнете стінки водою з розпилювача.

Готовий пиріг з гарбузом і м'ясом повинен добре підрум'янитися. Сбризнете пиріг водою і накрийте рушником. Залиште на 10-15 хвилин.

Потім пиріг можна нарізати на порції і подавати до столу. Смачного!