Пиріг з яблуками і грушами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Пиріг з фруктовою начинкою для моєї сім'ї - краще висновок вечері. Мої домочадці люблять багато соковитого наповнення і тонке тісто.
Вам буде цікаво дізнатися про те, як приготувати пиріг з яблуками і грушами. Його зробити просто, коли у вас під рукою є готове листкове тісто. Для повноти смаку додайте яскраві спеції: корицю, гвоздику, мускатний горіх і ваніль. Таке поєднання розкриє звичну випічку з нового боку.
- Яблуко - 3 штуки
 - Груша - 3 штуки
 - Цукор коричневий - 100 грам
 - Борошно цільнозернове - 50 грам
 - Кориця мелена - 1 Чайна ложка
 - Ванілін - 1 Чайна ложка
 - Мускатний горіх мелений - 1 щіпка
 - Гвоздика суха мелена - 1 щіпка
 - Листкове тісто, упаковка - 1 штука
 - Яйце - 1 штука
 - Молоко - 1 Ст. Ложка
 

Для початку дістаньте розморожувати тісто. В цей час наріжте часточками яблука і груші. Додайте до фруктів корицю, цукор, горіх, ванілін і мускатний горіх.

Фруктову начинку перемішайте. Форму для випічки змастіть маслом. Більшу частину тіста викладіть у форму, зробивши краю.

Потім на тісто викладіть яблука і груші. Зробіть смужки з тіста. Закрийте ними пиріг, притискаючи краю. За бажанням зробіть візерунок з тіста. Збийте яйце з молоком, і промажте цією сумішшю тісто.

Випікайте пиріг 40 хвилин в розігрітій до 200 градусів духовці. Їжте випічку теплою. Приємного чаювання!