Пиріжки з лаваша з яйцем і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Готуємо пиріжки з лаваша з яйцем і цибулею - смачно, просто, доступно для всіх. Рецепт настільки простий, що впорається навіть дитина. Пиріжки виходять відмінними!
Яйця для пиріжків заздалегідь відварити, цибуля будемо використовувати зелений. Таке просте поєднання інгредієнтів завжди дає відмінний результат. У підсумку ми отримаємо зверху хрустку рум'яної скоринки лаваша, а всередині ніжну начинку. Подавати до столу пиріжки можна з чаєм або кавою, а також з супом.
- Лаваш - 200 грам
- Курячі яйця - 2 штуки
- Зелена цибуля - 30 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

Підготуйте інгредієнти.

Варені яйця очистіть від шкаралупи, натріть яйця на дрібній тертці.

Зелену цибулю промийте і просушіть, наріжте дрібно. Додайте цибулю до яйцю, всипте сіль і перець, перемішайте все.

Лаваш наріжте смужками. На край смужки викладіть начинку з яйця і цибулі.

Поверніть заготовки, щоб вийшли невеликі пиріжки.

Сковороду розігрійте, змастіть маслом. Перекладіть заготовки пиріжків в сковороду, смажте кілька хвилин. Готові пиріжки подавайте до столу відразу.

Смачного!