Рецепт млинчиків (класичних)
(покроковий рецепт з фото)
Якщо не знаєте рецепт млинців класичних, пропоную класичний варіант приготування цього всіма улюбленої страви. Готувати їх можна на молоці, сироватці, кефірі, воді (окропі і т.П.), пиві і т.Д
Смачні тоненькі млинці готуються дуже просто. Пропоную рецепт млинців класичних, відповідно до якої у вас вийдуть завжди. Начинку можна вибирати будь-яку, так само, як і добавку (сметану, згущене молоко, джем, розтоплений шоколад, Топпінг і т.Д.). Головна уязик - смажити млинці на добре розпеченій сковороді.
- Вода - 1 склянок
- Яйце - 1 штук
- Борошно - 2/3 склянки
- Цукор - 1 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Щепоток
- Рослинна олія - 20 мілілітрів
- Вершкове масло - 20 грам

1. Цей рецепт млинців класичних дуже простий і дешевий. Нам знадобиться всього нічого: вода, яйце, мука, сіль і трохи цукру. Воду можна брати холодну, можна гарячу (тоді млинці вийдуть заварними).

2. Збиваємо яйця з цукром і сіллю. Можна це робити вручну віночком, а можна за допомогою міксера (так краще, оскільки не залишається грудок).

3. Тонким струменем вливаємо воду і продовжуємо збивати, а вже в самому кінці всипаємо борошно і замішуємо масу однорідної консистенції. Рослинна олія додаємо в самому кінці.

4. Щоб млинці не підгорає, в процесі смаження їх потрібно смажити на добре розпеченій сковороді. За таким рецептом млинці виходять тонкими і в дірочку.

5. Обсмажуємо з обох боків до рум'яного кольору. Викладаємо на блюдо і промазуємо поверхню вершковим маслом.

6. Подаємо млинці з будь-якою начинкою або добавкою на ваш смак. Приємного чаювання!