Рибні котлети в аерогрилі 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Котлети - одне з найпопулярніших страв, які готують вдома. Пропоную хороший рецепт приготування котлет з філе тріски. Блюдо готується за допомогою аерогрилю. Ситно, швидко і дуже смачно!
Перед вами - простий рецепт приготування рибних котлет в аерогрилі. Перекручуємо в м'ясорубці філе тріски, смажена цибуля, хліб. Додаємо сіль і перець, вимішуємо фарш. Формуємо котлети і запікаємо їх в аерогрилі приблизно 40 хвилин. На гарнір підійде відварений рис або макарони. Хай щастить! 
- Лихоманка - 1 кілограм
 - Хліб - 150 грам
 - Цибуля ріпчаста - 400 грам
 - Яйце - 1 штука
 - Молоко - 100 мілілітрів
 - Масло рослинне - 7 Ст. Ложок
 - Панірувальні сухарі - За смаком
 - Сіль і перець - За смаком
 - Сіль і перець - За смаком (замочити в молоці)
 

Рибне філе перекручуємо на м'ясорубці і з'єднуємо в обсмаженою цибулею, хлібом, замоченим в молоці, яйцем, сіллю і перцем.

Мокрими руками формуємо котлети. Потім обваляйте їх в панірувальних сухарях.

Застеляємо грати аерогрилю фольгою, в якій робимо дірочки. Злегка змащуємо фольгу маслом і викладаємо котлети. Готуємо 20 хвилин, температура 230 градусів, потім перевертаємо і готуємо ще 15 хвилин.

Смачного!