Рідкий шоколад
(покроковий рецепт з фото)
Для малюків і дорослих хочу запропонувати приголомшливий варіант гарячого напою, від якого все напевно будуть в захваті. Ароматний, смачний і простий у приготуванні. Запам'ятовуйте рецепт.
Перед вами ідея, як приготувати рідкий шоколад в домашніх умовах з простих інгредієнтів. В якості основи використовується молочний шоколад і два види молока - кокосове і мигдальне. Звичайно, ви завжди можете взяти звичайне коров'яче. Щоб зробити напій ще цікавіше, можна прикрасити стакан горіховою крихтою або цукром, наприклад. Прекрасна ідея для дітей і дорослих!
- Молоко мигдальне - 1 Склянка
- Молоко кокосове - 1/4 склянки
- Шоколадні дропси - 1/2 склянки (або шоколад шматочками)
- Горіхова крихта - 2 Ст. Ложки (по бажанню)

1. У невеликій сотейник влийте молоко і поставте на вогонь. Паралельно на водяній бані або в мікрохвильовій печі розтопіть шоколад.

2. Додайте шоколад.

3. Помішуючи, млоїте на повільному вогні.

4. Як тільки маса стала повністю однорідної, можна знімати з вогню.

5. Для прикраси склянки занурте краєчки в шоколад.

6. І в горіхову крихту. Налийте акуратно напій і відразу ж подавайте до столу.