Рис з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Рис з фаршем - дуже смачна страва на азіатський. Втім, інгредієнти для його приготування - цілком доступні і у нас. Отже, ділюся рецептом рису з фаршем!
Отже, Зараз я познайомлю вас з рецептом приготування рису з фаршем - дуже смачної страви, приготувати яке не складе ніяких труднощів. Важливу роль в цій страві грають спеції - чим якісніше вони, тим смачніше і ароматні саму страву. А так, в цілому, блюдо відмінно підходить для буденного обіду або вечері на швидку руку, буквально за півгодини ви приготуєте це блюдо без великих проблем.
Готуємо:
1. Відварюємо рис, як звикли, до повної готовності.
2. Поки наш рис на плиті, приготуємо наші овочеві компоненти - тиснемо часник, а морквину і цибулю подрібнюємо.
3. Розігріваємо сковороду з маслом, прожарюємо на ній наш фарш.
4. Тепер всипаємо туди наші овочі, прожарюємо ще хвилину, потім заливаємо бульйон, і на маленькому вогні тримаємо 10 хвилин.
5. Додамо до нашої суміші відварений рис, перемішуємо.
6. А тепер, щоб уже напевно змінити смак класичного рецепту рису з фаршем, додаємо каррі, соєвий соус, сіль, приправи і перець за смаком.
При бажанні, додаємо зелень. Вся сім'я була в захваті від такої інтерпретації рецепта приготування рису з фаршем. Спробуйте і ви!
- Мал - 200 грам
- Фарш м'ясний - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Бульйон - 200 мілілітрів
- Порошок каррі - 2 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Готуємо:
1. Відварюємо рис, як звикли, до повної готовності.
2. Поки наш рис на плиті, приготуємо наші овочеві компоненти - тиснемо часник, а морквину і цибулю подрібнюємо.
3. Розігріваємо сковороду з маслом, прожарюємо на ній наш фарш.
4. Тепер всипаємо туди наші овочі, прожарюємо ще хвилину, потім заливаємо бульйон, і на маленькому вогні тримаємо 10 хвилин.
5. Додамо до нашої суміші відварений рис, перемішуємо.
6. А тепер, щоб уже напевно змінити смак класичного рецепту рису з фаршем, додаємо каррі, соєвий соус, сіль, приправи і перець за смаком.
При бажанні, додаємо зелень. Вся сім'я була в захваті від такої інтерпретації рецепта приготування рису з фаршем. Спробуйте і ви!