Рецепт Рис з фаршем фото

Рис з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Фарш, Крупи, Мал
Пісні страви
На обід, На вечерю, Обід за 30 хвилин
Гарячі страви

Рис з фаршем - дуже смачна страва на азіатський. Втім, інгредієнти для його приготування - цілком доступні і у нас. Отже, ділюся рецептом рису з фаршем!

Отже, Зараз я познайомлю вас з рецептом приготування рису з фаршем - дуже смачної страви, приготувати яке не складе ніяких труднощів. Важливу роль в цій страві грають спеції - чим якісніше вони, тим смачніше і ароматні саму страву. А так, в цілому, блюдо відмінно підходить для буденного обіду або вечері на швидку руку, буквально за півгодини ви приготуєте це блюдо без великих проблем.

Готуємо:

1. Відварюємо рис, як звикли, до повної готовності.

2. Поки наш рис на плиті, приготуємо наші овочеві компоненти - тиснемо часник, а морквину і цибулю подрібнюємо.

3. Розігріваємо сковороду з маслом, прожарюємо на ній наш фарш.

4. Тепер всипаємо туди наші овочі, прожарюємо ще хвилину, потім заливаємо бульйон, і на маленькому вогні тримаємо 10 хвилин.

5. Додамо до нашої суміші відварений рис, перемішуємо.

6. А тепер, щоб уже напевно змінити смак класичного рецепту рису з фаршем, додаємо каррі, соєвий соус, сіль, приправи і перець за смаком.

При бажанні, додаємо зелень. Вся сім'я була в захваті від такої інтерпретації рецепта приготування рису з фаршем. Спробуйте і ви!


  • Мал - 200 грам
  • Фарш м'ясний - 500 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Бульйон - 200 мілілітрів
  • Порошок каррі - 2 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 3 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
Отже, Зараз я познайомлю вас з рецептом приготування рису з фаршем - дуже смачної страви, приготувати яке не складе ніяких труднощів. Важливу роль в цій страві грають спеції - чим якісніше вони, тим смачніше і ароматні саму страву. А так, в цілому, блюдо відмінно підходить для буденного обіду або вечері на швидку руку, буквально за півгодини ви приготуєте це блюдо без великих проблем.

Готуємо:

1. Відварюємо рис, як звикли, до повної готовності.

2. Поки наш рис на плиті, приготуємо наші овочеві компоненти - тиснемо часник, а морквину і цибулю подрібнюємо.

3. Розігріваємо сковороду з маслом, прожарюємо на ній наш фарш.

4. Тепер всипаємо туди наші овочі, прожарюємо ще хвилину, потім заливаємо бульйон, і на маленькому вогні тримаємо 10 хвилин.

5. Додамо до нашої суміші відварений рис, перемішуємо.

6. А тепер, щоб уже напевно змінити смак класичного рецепту рису з фаршем, додаємо каррі, соєвий соус, сіль, приправи і перець за смаком.

При бажанні, додаємо зелень. Вся сім'я була в захваті від такої інтерпретації рецепта приготування рису з фаршем. Спробуйте і ви!

Схожі рецепти