Рулетики з лаваша з начинкою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Рулетики з лаваша - це для мене найсмачніше, що винайшло людство. Жарт, звичайно, але рецепт такий закуски вас вразить. Розповім вам, як приготувати рулетики з лаваша з начинкою з сиру.
15 хвилин для рулету в духовці буде цілком достатньо. Від тепла сир в начинці розплавиться, дасть сік і оживляти лаваш. Рулетик виходить з ніжною, вершкової і в той же час пікантною начинкою. А зверху він вас порадує золотистої і хрусткою скоринкою. Спробуйте приготувати такий рулетик будинку, вас він не залишить байдужим.
Є його можна теплим або вже остиглим.
- Лаваш - 1 штука
 - Сир - 200 грам
 - Вершковий сир - 2 Ст. Ложки
 - Яєчний жовток - 1 штука
 - Перець болгарський - 1/2 штуки
 - Вершкове масло - 1 Чайна ложка
 - Кунжут - 1/2 чайних ложки
 - Сіль, перець - За смаком
 - Кріп - 1 пучок
 

Насамперед промийте кріп, просушіть його паперовим рушником і дрібно поріжте.

У невелику миску надішліть сир і кріп. Добре перемішайте вилкою, щоб сир став гладкої консистенції.

До сиру додайте пюре часнику. Посоліть і поперчіть за смаком.

На столі розгорніть лаваш і змастіть його вершковим сиром. Поверх нього розподіліть начинку з сиру. Зручніше робити це за допомогою ложки. Якщо ж маса буде липнути, занурте ложку в холодну воду.

Для фарб рекомендую додати червоний болгарський перець, порізаний на дрібні шматочки.

Щільно скрутіть рулет, намагаючись не залишати зазорів. Форму для запікання змастіть вершковим маслом. Помістіть в нього рулет. Змастіть зверху рулет яєчним жовтком і присипте кунжутом. Я ще додала льон, але це вже на ваш розсуд.

У розігріту до 200 градусів духовку відправте рулет на 15-20 хвилин. Як побачите золотисту скориночку, його пора діставати. Дайте рулету трохи охолонути і наріжте на шматочки.