Салат з яйцем і шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва припаде до смаку всім тим, хто любить шинку і салати з неї. Часу на його приготування піде не більше години, а результат побалує смакові рецептори навіть примхливих гурманів.
Такий салат з яйцем і шинкою в домашніх умовах - це приголомшливий варіант вечері на швидку руку. Навіть для святкового столу це блюдо буде відмінним варіантом, незважаючи на його консервативність і прості інгредієнти. Безсумнівно, вам варто спробувати його приготувати і оцінити по достоїнству смак.
- Шинка - 400 грам
- Яйця - 5-6 штук
- Солодкий перець - За смаком
- Зелень - За смаком
- Майонез - 250 грам
- Консервована кукурудза - 150 грам

1. Поки ми будемо нарізати інгредієнти, відваримо яйця круто і остудити їх.

2. Нарізаємо шинку соломкою. Всього нам її знадобиться не більше 0, 5 кг.

3. Тепер подрібнюємо вже остиглі яйця. Є кілька варіантів - це нарізати їх соломкою або скористатися спеціальною шинковкой для салатів. Я скористалася другим варіантом - це ще швидше.

4. За смаком в салат можна додати солодкий перець, який також потрібно нарубати соломкою. В самому кінці введіть нарізану дрібно зелень і готову консервовану кукурудзу. Саме вона в поєднанні з шинкою і болгарським перцем створить справжню гармонію смаку.

5. На завершення прикрашаємо салат зеленню і подаємо до столу. Часу на те, щоб він просочився потрібно мінімум (не більше півгодини).