Салат зі свіжої морквою
(покроковий рецепт з фото)
Морква дуже корисна для організму, так як в ній міститься дуже багато каротину і інших життєво важливих вітамінів. Дуже важливо, щоб морква в салаті була сирою, а не термічно обробленої.
Всім нам необхідні вітаміни. Ця страва - справжній їх джерело. А інгредієнти дуже доступні і недорогі. Такий салатик обов'язково повинен бути на столі в кожній родині. Щоб дізнатися, як приготувати салат зі свіжої морквою, прочитайте цей рецепт.
- Капуста білокачанна - 250 грам
- Морква - 150 грам
- Буряк - 200 грам
- Оливкова олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сік лимона - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Зелень - 1/2 пучка

З капусти зніміть верхні листи і вимийте її, потім обсушити. Після цього нашинкуйтекапусту на спеціальній тертці або наріжте за допомогою гострого ножа на тонкі смужки.

Морква вимийте і почистіть. Потім натріть на крупній тертці або ж наріжте соломкою гострим ножем.

Буряк очистіть і вимийте. Наріжте її соломкою і додайте в миску до решти інгредієнтів. Вибирайте невеликі плоди, так як вони солодші і смачні.

Зелень вимийте і висушіть. Нарубаєте її дрібно і додайте в салат. Для заправки змішайте сіль, оливкова олія і сік лимона або лайма. Заправте нею салат і ретельно все перемішайте. Подавайте салат до столу.