Шашлик з гранатовим соусом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Шашлик - це дуже смачне м'ясо з ароматом димку. Якою буде якість шашлик, залежить від того, як замаринувати м'ясо і з яким соусом його подати. Пропоную цікавий рецепт: шашлик з гранатовим соусом!
Шашлик з гранатовим соусом дозволяє зробити м'ясо соковитим і ніжним, з легким кислуватим присмаком. Отже, як приготувати такий шашлик? записуйте! Гранатовий соус готується з гранатового соусу і аджики. Гранатовий сік свіжий, терпкий і кисло-солодкий, аджика гостра і пряна, в результаті виходить відмінне м'ясо. Аджику можна взяти як домашнього приготування, так і покупну, головне, щоб вона була гостра. Маринувати м'ясо в такому соусі потрібно як мінімум 8 годин, а краще - 10-12. При подачі прикрасьте ягодами граната. Смачного! 
- Свинина - 1, 2 кілограма (шия або вирізка)
 - Гранат - 1 штука
 - Аджика - 1 Ст. Ложка
 - Лук речпатий - 1 штука
 - Лук червоний - 1 штука
 - Uskus - 150 мілілітрів
 - Лавровий лист - 2 штуки
 - Сіль - 1 Чайна ложка
 

Лук почистіть і наріжте півкільцями. Гранат розріжте і видавіть з нього сік. Змішайте сік з аджикою, соус готовий.

М'ясо промийте і поріжте кубиками. Додайте до м'яса нарізану цибулю, сіль, оцет, лавровий лист і гранатовий соус.

Гарненько все перемішайте і відправте маринуватися в холодильник на ніч.

Нанизати замариноване м'ясо на шампура і підсмажте на вугіллі до готовності.

Коли м'ясо пожежі, зніміть його з шампурів і посипте цибулею, порізаною кільцями.