Сир м'який в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасний м'який домашній сир був приготований власноруч завдяки рецептом подруги. Сир готується на основі сметани, має ніжну консистенцію. Ідеально для бутербродів або нарізки.
Перед вами - простий рецепт приготування сиру м'якого в домашніх умовах. Кип'ятимо молоко, змішане з сиром, масу проціджуємо і з'єднуємо з іншими інгредієнтами. Варимо до необхідної густої консистенції, потім перекладаємо на тарілку і відправляємо застигати на холод. Готовий сир виходить дуже ніжним, м'яким і неймовірно смачним!
Хай щастить!
- Сир - 1 кілограм
- Молоко - 1 літр
- Яйця - 2 штуки
- Крем - 5 Ст. Ложок (жирна)
- Сіль - 2 чайних ложки

Залийте сир молоком, доведіть до кипіння.

Процідіть отриману масу через марлю, потім її потрібно віджати.

В окрему аллюмінієвую ємність викладаємо: яйця, проціджений масу, сметану і сіль.

Ретельно все перемішуємо.

Варимо 5 хвилин, повинна вийде в'язка однорідна маса, не пристає до стінок.

Готовий сир викладаємо на блюдо, разравниваем і ставимо на холод для застигання.

Смачного!