Сирна начинка для ватрушок
(покроковий рецепт з фото)
Ароматна, солодка сирна начинка для ватрушок - і ваші ватрушки матимуть приголомшливий успіх. Навіть діти, які не дуже люблять сир, будуть ласувати ватрушками з такою смачною начинкою!
Начинка для ватрушок може бути різною: або солодкої, або солоною. Найчастіше ватрушки готують з солодкою сирною начинкою. Основний рецепт приготування сирної начинки для ватрушок перед вами, ви можете доповнити його і іншими інгредієнтами: додати родзинки, шматочки фруктів або шоколаду. Якщо вам попався рідкуватий сир, замініть борошно манкою і дайте начинці хвилин 30 постояти. Манка забере зайву рідину, набрякне, і начинка буде відмінною. Цією начинки вистачить на 10-12 середніх ватрушек.
- Сир - 250-300 грам
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 2 штуки (нам знадобляться тільки жовтки)
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Борошно пшеничне - 2/3 Ст. Ложки (або 1 ст. Ложка манки)
- Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - 20 грам

Щоб начинка була без крупинок, протираємо сир через сито.

Додаємо до сиру всі інші інгредієнти. Вершкове масло повинно бути м'яким.

І все разом ретельно перетираємо-перемішуємо. Начинка готова.