Сирні панкейкі
(покроковий рецепт з фото)
Панкейкі - це ті ж оладки, тільки дуже пишні і щільні. Їх рецепт прийшов до нас зі Сполучених Штатів Америки. Якщо додати до панкейк сир, то вони будуть дуже корисними. Дивіться рецепт!
Хочете знати, як приготувати сирні панкейкі? Ці оладки люблять, і дорослі, та діти. Це відмінний варіант для завтра або полудня. Прикрашайте ваші панкейкі фруктами, я роками і варенням.
- Борошно - 200 грам
- Сир - 200 грам
- Яйця - 2 штуки
- Йогурт натуральний - 200 мілілітрів
- Цукор - 3 Ст. Ложки
- Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 щіпка
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Варення - 2 Ст. Ложки

Помістіть сир в чашу блендера. Краще, якщо він буде високої жирності, хоча б двадцять відсотків. Збивайте його до тих пір, поки з нього не зникнуть всі грудочки. Додайте яйця і цукор, знову збийте до однорідної консистенції.

Вершкове масло розтопіть на паровій лазні. Додайте його в сирну масу. Туди ж киньте щіпку солі, ванілін, розпушувач, борошно і йогурт. Гарненько вимісіть все ложкою або віночком до однорідної консистенції.

На сковорідку налийте достатню кількість рослинного масла без запаху. Розігрійте її на середньому вогні і нехай виллють на сковорідку тісто ложкою. Смажте панкейкі з двох сторін по кілька хвилин.

Якщо у вас є бажання, то можете прямо в тісто додати заморожені або свіжі ягоди. Вони додадуть панкейк пікантність. Подавайте панкейкі з варенням або сметаною гарячими.