Сирники з кабачків 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Сирники з кабачків підійдуть для сніданку або полудня в гарячому вигляді зі сметаною або як закуска в холодному вигляді.
Незайвим буде додати в такі сирники трохи рубаної зелені і подрібнений часник. Запікати сирники можна і в духовці.
- Сир - 200 грам
 - Кабачок - 200 грам
 - Куряче яйце - 1 штука
 - Манька - 2 Ст. Ложки
 - Сіль - За смаком
 - Цукор - За смаком
 - Борошно - 4 Ст. Ложки
 

1. Підготуйте необхідні інгредієнти.

2. До сиру додайте сіль, цукор і яйце. Перемішайте.

3. Додайте манку, перемішайте і дайте постояти хвилин 10.

4. Кабачок почистите і натріть на тертці. Додати сіль, потім добре відіжміть.

5. Додайте до сиру кабачок і борошно. Перемішайте.

6. Формуйте сирники, обвалюють у борошні і обсмажують на сковороді.

7. Смачного!