Сирники з сиру (класичний рецепт) 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Привіт всім любителям страв з сиру! Сьогодні я хотіла б поділитися з вами класичному рецептом приготування сирників з сиру. Повірте, цей рецепт точно потрапить в список ваших фаворитів!
Готові сирники краще подавати зі сметаною або джемом, посипавши цукровою пудрою. Сирники відмінно підійдуть до сніданку За бажанням, можна додати в тісто родзинки. Так вони будуть більш насиченим і солодший. Обов'язково поділіться враженнями в коментарях, якщо вирішите приготувати цю страву.
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
 - Борошно - 1 Ст. Ложка
 - Цукор - 1 Ст. Ложка
 - Сіль - За смаком
 - Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
 - Яйце - 1 штука
 - Сир - 200 грам
 
1
Сир протираємо через сито, додаємо цукор і гарненько все перемішуємо. Додаємо ваніль, борошно, яйце і вимішуємо тісто.
2
Сирне тісто скачуємо в ковбаску і викладаємо на поверхню, присипану борошном. Нарізаємо сирники і готуємо їх до обсмажування.
3
На розпеченій сковороді підігріваємо невелику кількість рослинної олії і обсмажуємо сирники з двох сторін до золотистого.
4
Сирники готові, смачного!