Сирники (рецепт класичний) в духовці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Сир - це корисна основа для випічки. І найпростіше, що з нього можна зробити, - це сирники або сирники. Їх готують по-різному, але якщо ви шукайте легкий і знайомий варіант, то прочитайте цей.
Основа виробів буде повітряної, адже борошно замінена манкою. Вона набагато м'якше і дає невеликий присмак. Найкраще запікати тісто в формочках, тоді його красиво можна подати, навіть на святковий стіл. А поки прочитайте про те, як приготувати сирники (рецепт класичний) в духовці. Ідеальний сніданок або полуденок.
- Сир - 500 грам
 - Ванільний цукор - 15 грам
 - Яйце - 2 штуки
 - Манька - 5 Ст. Ложок
 - Цукор - 2 Ст. Ложки
 - Сіль - 1 щіпка
 

У глибокій мисці перемішайте всі інгредієнти зі складу.

Замішайте єдину консистенцію ложкою.

Потім тісто розкладіть по силіконовим формочках для запікання.

Запікайте сирники при 180 градусах в духовці протягом 35 хвилин. Приємного чаювання!