Сирно-бананові маффіни 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Сирно-бананові маффіни кілька плотноватие, але ніжні і смачні. Вони сподобаються любителям бананів і сирної випічки. Приготувати такі мафіни з даного рецептом досить просто. Спробуйте!
Подивіться, як приготувати сирно-бананові маффіни. Вони повинні припасти до смаку дітям. Такі маффіни прекрасно підходять як десерт або як сніданок. Подавайте їх теплими або холодними. При бажанні можна розігріти в мікрохвильовці.
Ці мафіни мають досить щільну консистенцію, тому випікати їх обов'язково потрібно при невисокій температурі, інакше вони можуть не пропектися або підгоріти! 
- Банан - 2 штуки
 - Сир - 200 грам
 - Яйце - 1 штука
 - Борошно - 200 грам
 - Розпушувач - 2 чайних ложки
 - Вершкове масло - 100 грам
 - Цукор - 4 Ст. Ложки
 - Ваніль - За смаком
 - Шоколадні краплі - 1/2 склянки
 

1. Яйце збийте з цукром, додайте ванільний цукор, сир і розм'якшене масло. Перемішайте до отримання однорідної маси.

2. Банани очистіть і подрібніть виделкою або за допомогою блендера до однорідної маси. Краще брати стиглі м'які плоди.

3. Борошно з'єднайте з розпушувачем і додайте в сирну масу. Вимішайте до однорідної консистенції.

4. Тепер додайте шоколад і перемішайте. Якщо ви не знайшли шоколадні краплі, можна подробити або потерти на крупній тертці звичайну шоколадку.

5. Тісто розкладіть в підготовлені паперові формочки, вкладені в форму для маффінів. Якщо у вас форма силіконова, то паперові формочки можна не використовувати.

6. Випікайте в заздалегідь розігрітій до 160 - 170 ° С духовці близько 35 - 40 хвилин. Сирно-бананові маффіни готові! Смачного!