Смачні капустяні котлети 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Капустяні котлети - просте і легке блюдо, яке готують і люблять у багатьох сім'ях. Сьогодні я поділюся рецептом приготування смачних капустяних котлет з картоплею, морквиною і імбиром.
Якщо хочете приготувати легке овочеве блюдо - посмажте смачні капустяні котлети. Їх дуже просто і швидко приготувати, можуть виступати як гарнір або самостійне блюдо. Для гостроти я додаю трохи перчика чилі, а імбир надає котлет пряну нотку. Капусту я використовую білокачанну, а кукурудзяну муку в рецепті можна замінити звичайною пшеничного.
- Капуста - 300 грам
 - Морквина - 2 штуки
 - Картопля - 1 штука
 - Заголовок Бондюель - 2 Ст. Ложки
 - Панірувальні сухарі - 1/2 склянки
 - Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
 - Перець чилі - 1 штука
 - Імбир - 20 грам
 - Сіль - 1 щіпка
 
1
Капусту наріжте дуже дрібно, складіть в глибоку тарілку і поставте в мікрохвильовку на 3 хвилини.
2
Картоплю і моркву відваріть, почистіть і потріть на дрібній тертці.
3
Імбир і чилі перчик дрібно наріжте. Якщо не любите гостре чилі, можна не додавати.
4
Змішайте овочі, імбир, печиво та чилі. Додайте борошно, сіль і вимісити фарш до однорідності.
5
З фаршу вологими руками сформуйте котлетки у вигляді кульок і обсмажте на сковороді до золотистого кольору.
6
Смачного!