Смажена грудка по-турецьки 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Це неймовірно яскраве і соковите блюдо, безсумнівно, багатьом припаде до смаку, тому ви обов'язково повинні приготувати смажену грудку по-турецьки! буде соковито, ароматно і дуже смачно!
Чудовий, ошатний, ароматний і дуже смачний рецепт приготування індички. Я використовувала філе в даному рецепті, тобто, безкісткове м'ясо. Ви ж можете взяти грудку індички цілком, якщо у вас є більше часу на приготування. М'ясо маринувалося у мене в холодильнику всю ніч, але 1-2 годин цілком достатньо.
- Філе індички - 1.5 кілограма
 - Вершкове масло - 4-6 Ст. Ложок(+2-3 ст. L. Для смаження)
 - Лимон - 1 штука
 - Часник - 4 зубчики
 - Розмарин сушений - 4 штуки
 - Зелень петрушки - 1 пучок
 - Сіль - За смаком
 - Перець мелений - За смаком
 

1. Натріть філе сіллю і перцем. Залиште маринуватися в спеціях.

2. Між іншим, на вершковому маслі в сковороді обсмажте дрібно нарізаний часник, близько 1 хвилини.

3. Помістіть часник в піалу і додайте до нього лимонну цедру. Подрібніть зелень і відправте до часнику.

4. До часнику і зелені додайте розм'якшене вершкове масло і перемішайте.

5. Змастіть філе ароматним маслом.

6. Сверре ruletom, закріпіть ниткою
І викладіть у форму для запікання.
І викладіть у форму для запікання.

7. Розігрійте духовку до 200-230 градусів і запікайте грудку до готовності, приблизно 1 час.