Смузі з полуниці
(покроковий рецепт з фото)
Освіжаючий напій не тільки втаязикє спрагу, але і є смачним, ситним і корисним сніданком або перекусом. Вам знадобиться рецепт, як приготувати смузі з полуниці, корисне блюдо за пару хвилин.
Приготування смузі не займає багато часу, досить відправити всі інгредієнти в блендер і перетворити їх в однорідну масу. В якості рідини в смузі додають йогурт, кефір, молоко, вершки, сік. Полуниця відмінно поєднується з іншими фруктами, зеленню і ягодами. Вона дає насичений колір, яскравий смак і чудовий аромат готового напою. Напій можна охолодити в холодильнику, а можна додати в нього лід.
- Полуниця - 200 грам
- Яблучний сік - 200 мілілітрів
- М'ята - 10 грам

1. Полуницю очищаю від зелених хвостиків і перекладаю в друшляк, промиваю під струменем проточної води. Кожну ягідку розрізаю на 2 частини, якщо дуже великі, то на четвертинки, і розміщую в чашу блендера або в глибоку каструлю.

2. Мяту мою, зрізаю край стеблинок, використовую тільки листочки або м'яку частину стебла, дрібно нарізаю і відправляю до полуниці.

3. Використовую яблучний сік (але можна і будь-який інший за смаком) або молочні продукти, упаковку соку переливаю до решти інгредієнтів.

4. За допомогою блендера подрібнюю всі продукти до однорідної маси, стежу, щоб не залишалося великих шматочків.

5. Готовий смузі переливаю в стакан, прикрашаю гілочкою м'яти і подаю до столу. Напій виходить ароматним і вітамінним. Смачного!