Солодка картопля
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування солодкої картоплі (захід).
Кількість порцій: 10
- Солодка картопля - 4 штуки (середній, солодкий, вар'єте"")
- Цукор - 1 Склянка(+1 склянка)
- Яйця - 2 штуки
- Екстракт ванілі - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Борошно - 1/2 склянки
- Олія - 3/4 штуки (пачки)

Спочатку, pomestite забиті (солодка картопля) в духовку на 45 хвилин при температурі 190 ° С.

Розріжте солодка картопля навпіл.

Очистіть картоплю від шкірки. Покладіть в миску і злегка розімніть. Додайте цукор.

Потім, залийте молоко…

…додайте яйця, ваніль…

…і сіль.

Далі, розімніть все тиснявою.

До консистенції пюре. Можна зробити пюре з маленькими грудочками.

Тепер, в окремій мисці змішайте розм'якшене вершкове масло, горіхи Пекан, коричневий цукор і борошно.

Подрібніть і перемішайте все в крихти.

Перекладіть солодка картопля в жаростійкий посуд і розрівняйте рівним шаром.

Потім, зверху посипте крихти.

Розподіліть по всій поверхні і помістіть в розігріту до 200 ° С духовку. І готуйте поки крихті не придбають золотисто-коричневий колір зверху.

Готово.

Сервіруйте по тарілках і подавайте на стіл. Смачного.