Солянка з куркою і капустою 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Для солянки з куркою найкраще взяти чисте м'ясо без кісток. Його потрібно дрібно порізати і згасити з овочами. Дивіться докладніше в рецепті.
Подрібніть овочі і м'ясо. Спочатку на олії обсмажте м'ясо. Після додайте овочі, тушкуйте до повної готовності зі спеціями. Якщо капуста не соковита, влийте трохи води або томатного соку.
- Куряче м'ясо або філе - 400 грам
 - Капуста - 400 грам
 - Цибуля - 1 штука
 - Часник - 1-2 зубчиків
 - Морква - 1 штука
 - Солодкий перець - 1 штука
 - Сіль, спеції - За смаком
 - Масло рослинне рафіноване - 1-2 Ст. Ложок
 - Зелень - За смаком
 

Приготуйте необхідні продукти. Все ретельно вимийте і очистіть. Куряче філе сполосніть під водою і обсушити паперовою серветкою.

Наріжте тонко капусту.

Поріжте м'ясо і інші овочі (некрупно).

Обсмажте м'ясо в рослинному маслі зі спеціями.

Додайте до курки овочі, сіль, спеції за смаком. Перемішайте і поставте гаситися на 40 хвилин.

Блюдо готово, смачного!