Стейк в червоному вині 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Любителів смачного м'яса запрошую приготувати стейки, мариновані в червоному сухому вині! Рецепт підкуповує простотою приготування і звичайно підсумковим результатом!
Чи варто додавати в маринад будь-які спеції крім перцю - вирішувати вам! На мій смак, вина і свежемолотого перцю цілком достатньо для маринаду і подальшого приготування смачного м'яса. З м'яса вибирайте хорошу свинину чи яловичину. Як приготувати стейк в червоному вині розповім в покроковому рецепті.
- Свинина - 700 грам (або яловичина, вирізка)
 - Вино червоне сухе - 200-300 мілілітрів
 - Цибуля ріпчаста - 1 штука
 - Масло оливкове - 50-60 мілілітрів
 - Перець мелений - За смаком
 - Сіль - За смаком
 

Підготуйте всі необхідні інгредієнти.

М'ясо промийте і наріжте на стейки товщиною 1, 5 см.

Шматки м'яса натріть сіллю і перцем за смаком.

Залийте вином.

Додайте цибулю, нарізаний півкільцями, 1 ст. Ложку оливкової олії і перемішайте. Поставте м'ясо маринуватися в холодильник на 1-2 годину.

Обсмажте стейки в оливковій олії на сильному вогні. Перевертайте 2-3 рази. Ступінь готовності дивіться на свій смак! 

Смачного!