Суп з локшиною по-татарськи
(покроковий рецепт з фото)
Цей автентичний рецепт супу з локшиною по-татарськи мені дістався від моєї свекрухи, так готували суп-локшину в її родині. Пройшло багато років, а я точно так же готую цей суп. Він дуже простий, але смачний!
Суп готується надзвичайно просто, необхідно просто зварити бульйон і приготувати локшину. Звичайно, краще, якщо це буде жовтеньких фермерська курочка, але навіть з курчати купленого в магазині, суп виходить дуже смачним.
- Курка - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 110-120 грам

Підготуйте інгредієнти.

Покладіть в холодну воду курку або її частина, в залежності від того, скільки бульйону вам необхідно.

Очистіть цибулю і надріжте його хрест-навхрест, після варіння цибулю слід прибрати.

Варіть бульйон з відкритими кришкою, не забудьте вчасно видалити пінку, щоб бульйон вийшов прозорим. Варіть до готовності, посоліть в кінці варіння.

Поки вариться курка, займіться локшиною, візьміть одне яйце, додайте дрібку солі.

Всипте борошно і змішайте з яйцем, воду додавати не треба. Добре, якщо це буде мука спеціально для приготування макаронів, але підійде і звичайна.

Замісити круте тісто, при необхідності додайте борошна.

Розкачайте тісто в дуже тонкий пласт.

Наріжте тісто на смужки, шириною приблизно 3-4 см.

Наріжте смужки на локшину, чим тонше, тим краще.

Трохи підсушіть локшину, 20-30 хвилин буде достатньо.

Потім зберіть її на блюдо. Локшину можна приготувати заздалегідь, вона добре зберігається кілька днів, але для зберігання вона повинна бути добре просушена.

Вийміть з бульйону повністю зварилася курку, видаліть цибулю, при необхідності процідіть бульйон, сіль его.

Розберіть відварну курку на волокна, а в готовий бульйон всипте локшину і доведіть до кипіння, але варити не треба, вона вже повністю готова.

Для подачі дрібно поріжте зелену цибулю і петрушку.

Наливайте суп з локшиною, подавайте до нього м'ясо і зелень.

Смачного!