Суп з локшиною
(покроковий рецепт з фото)
Суп - універсальне блюдо. Він доречний в обід або на вечерю, а також він хороший для хворих, сприяє швидкому одужанню. Він допоможе при поганому самопочутті та при бажанні схуднути. Пробуйте!
Коли я варю цей суп, аромати розносяться по всій квартирі, залучаючи на кухню то чоловіка, то дітей. І не дарма! Тому що супчик з локшиною виходить просто неповторний. Легкий і в той же час ситний.
Можна додавати в суп картопля. Я його не використовую його, але ви можете це зробити. Смак не зміниться, просто супчик буде густішим. Давайте я поділюся з вами своїм рецептом, як приготувати суп з локшиною.
- Вода - 900 мілілітрів
- Куряче м'ясо - 200 грам
- Корінь імбиру - 30 грам
- Часник - 1 зубчик
- Локшина пшенична або рисова - 50 грам
- Кукурудза консервована або цукрова - 2 Ст. Ложки
- Печериці - 2-3 штук
- Зелена цибуля - 2 штуки
- Соєвий соус - 2 чайних ложки
- М'ята і листя базиліка - За смаком
- Перець чилі - За смаком
1
У каструлю налийте воду, додайте курку, імбир і часник.
2
Доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні 20 хвилин, поки курка не стане м'якою.
3
Вийміть курку і відокремте м'ясо від кісток. М'ясо поверніть назад в бульйон.
4
Додавайте в каструлю локшину, кукурудзу, гриби і половину зеленої цибулі. Варіть 3 - 4 хвилини, поки приготується локшина.
5
Розлийте в тарілки і додайте решті цибулю, зелень і перець чилі. Також полийте соєвим соусом. Смачного!