Тарталетки з шинкою і помідорами 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                         
Готуємо соковиті і ситні тарталетки з шинкою і помідорами. Простий рецепт і трохи витрат - у вас будуть своєрідні міні-піци до обіду!
Люблю робити такі тарталетки на вечерю або святковий обід - виходить відмінна закуска. Для приготування тарталеток з шинкою і помідорами нам знадобиться будь-яка шинка або ковбаса, сир твердий, кілька помідорів чері і я ще кріп і петрушку беру - для аромату. Можна робити закуску в готових тарталетках або зробити їх самостійно.
- Вершкове масло - 50 грам
 - Борошно - 250 грам
 - Крем - 100 грам
 - Сіль - За смаком
 - Ковбаса (шинка) - 200 грам
 - Сир - 100 грам
 - Помідори черрі - 5-6 штук
 - Томатна паста - 3 Ст. Ложки
 - Спеції, зелень - За смаком
 

З сметани, борошна і солі змішуємо тісто, додаємо розтоплене масло. Можна відправити в холодильник на півгодини.

А поки займемося начинкою. Ріжемо шинку кільцями.

Ріжемо помідори.

Сир тремо на дрібній тертці.

Тісто дістали з холодильника, розкатали і вирізали кружки.

Змащуємо формочки, викладаємо тісто, проткніть виделкою, щоб не роздувалися. Випікаємо хвилин 15.

Викладаємо начинку і знову відправляємо в духовку на 10 хвилин.
Тарталетки з шинкою і помідорами готові. Смачного!
Тарталетки з шинкою і помідорами готові. Смачного!