Тартар з буряка 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Зазвичай тартаром називають закуску з сирого м'яса або риби. Її готують з особливою обережністю в найвишуканіших ресторанах. Для домашньої кухні я ж вибрала інший варіант. Простий, але красивий.
Ця страва зовсім не схоже на оригінал за інгредієнтами, але на зовнішній вигляд буде така ж. Подивіться, як приготувати тартар з буряка з козячим сиром. Звичайно, можна було все продукти змішати і подати в якості салату, але так виглядає незвично. Все добре поєднується, ви відразу спробуєте різні текстури.
- Буряк - 1 кілограм
 - Бальзамічний оцет - 3 Ст. Ложки
 - Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
 - Волоський горіх - 75 грам
 - Кленовий сироп - 50 мілілітрів
 - Рукола - 100 грам
 - Козиний сир - 180 грам
 - Каєнський перець - За смаком
 - Чорний мелений перець - За смаком
 - Сіль - За смаком
 

1. Заздалегідь промиту буряк запікайте в духовці протягом 40 хвилин в закритій фользі. Потім остудіть її і наріжте дрібними кубиками.

2. Потім перемішайте шматочки з оцтом і олією.

3. Горіхи нарубати невеликими шматочками. Обсмажте їх на сухій сковороді протягом 5 хвилин, помішуючи.

4. Далі влийте в сковороду сироп і всипте кайенскийперець. Доведіть суміш до кипіння, а потім готуйте 1, 5 хвилини.

5. Тепер зберіть блюдо для кожної порції окремо. Знадобиться 6 тарілок. На тарілку для подачі викладіть промиту рукколу.

6. Потім встановіть кільце. Викладіть буряк.

7. Потім - сир шматочками, а зверху - горіхи.

8. Приберіть кільце і подавайте закуску. Смачного!