Тісто для пирогів в хлібопічці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Пиріг - це завжди свято, а ось про його приготуванні так не скажеш. Тут я пропоную вам досить легкий і простий рецепт тіста для пирогів в хлібопічці - нехай техніка попрацює, а ми відпочинемо.
Цей рецепт приготування тіста для пирогів в хлібопічці я знала вже давно, але ось все руки не доходили, та й лінь було возитися з тестом. А сьогодні я в черговий раз вирішила зробити пиріг з м'ясом і грибами, і, звичайно ж, для економії свого часу і нерв заміс тесту залишила на совісті хлібопічки. І вона як завжди впоралася на 5 з плюсом, а тісто вийшло гарне з ідеальною сумішшю. Тепер я з задоволенням поділюся і з вами цим простим рецептом тіста для пирогів в хлібопічці.
1) Для початку викладаємо всі інгредієнти в контейнер хлібопічки і виставляємо режим "піца" .
2) Коли хлібопічка зробить свою роботу нам необхідно оцінити результат. Якщо тісто вийде дуже рідким, то необхідно додасть ще борошна і так до тих пір поки ми не отримаємо гарний пружний колобок.
3) Готове тісто ми виймаємо з контейнера і перекладаємо в каструлю і ставимо в тепле місце.
4) Нам необхідно, щоб тісто збільшилася в 2-3 рази, тоді ми його трохи пам'ятаємо і знову поставимо в тепле місце.
Тепер тісто готове і ми можемо сміливо приступати до приготування пирога.
- Сухі дріжджі - 2, 5 чайних ложки
 - Цукор - 1 Склянка
 - Борошно - 600-650 грам
 - Ванільний цукор - 5 грам
 - Молоко - 150 мілілітрів
 - Вершкове масло - 150-200 грам
 - Яйце - 4 штуки
 - Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
 - Сіль - 0, 5 чайних ложки
 
1) Для початку викладаємо всі інгредієнти в контейнер хлібопічки і виставляємо режим "піца" .
2) Коли хлібопічка зробить свою роботу нам необхідно оцінити результат. Якщо тісто вийде дуже рідким, то необхідно додасть ще борошна і так до тих пір поки ми не отримаємо гарний пружний колобок.
3) Готове тісто ми виймаємо з контейнера і перекладаємо в каструлю і ставимо в тепле місце.
4) Нам необхідно, щоб тісто збільшилася в 2-3 рази, тоді ми його трохи пам'ятаємо і знову поставимо в тепле місце.
Тепер тісто готове і ми можемо сміливо приступати до приготування пирога.