Торт на День Народження своїми руками 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Частенько ми стикаємося із завданням, як приготувати торт на День Народження своїми руками. Великий, гарний, оригінальний і в той же час, щоб догодити всім гостям за смаком. Мій рецепт вирішить все це.
Коржі виходять повітряними. А крем з йогурту відмінно просочує коржі, віддає їм свою вологу. Тому тортик виходить ніжним і м'яким. До речі, цей рецепт торта з якогось давнього журналу, і попався він до мене в руки абсолютно випадково. І тепер він у мене в колекції рецептів на перших місцях! Зробіть приємний сюрприз дорогому імениннику, адже такий торт сподобається всім без винятку! 
- Борошно пшеничне - 450-500 грам
 - Цукор - 350 грам
 - Яйця курячі - 6 штук
 - Вершкове масло - 350 грам
 - Розпушувач - 12 грам
 - Йогурт - 200 грам
 - Малина - 100 грам
 - Персик - 1 штука
 - Цедра лимону - 10 грам
 - Шоколад білий - 100 грам
 - Сир - 500 грам
 - Цукрова пудра - 150 грам
 - Харчовий барвник - За смаком
 

Збийте м'яке вершкове масло і цукор до однорідного стану.

По черзі вбийте яйця, продовжуйте збивати масу.

Додайте йогурт, продовжуйте збивати.

В окрему чашу просійте борошно і додайте в неї розпушувач. Сухі інгредієнти добре перемішайте між собою.

Введіть частину половини сухої суміші. Акуратно все перемішайте лопаткою.

Додайте на цьому етапі улюблені фрукти або ягоди і цедру лимона.

Додайте другу частину борошна і замісити тісто. Тісто вийде досить густим. Делите його на три частини і викладайте в форму для запікання, попередньо застеливши її пергаментом.

Випікайте коржі при температурі 170 градусів 50-60 хвилин. Готовність перевірте зубочисткою.

Готові коржі остудіть, загорніть в плівку і приберіть в холодильник на ніч.

Для крему шоколад розтопіть на водяній бані, додайте сир, 50 грам вершкового масла і цукрову пудру, все ретельно збийте міксером.

Зберіть торт, рясно змастіть кремом.

Залишки крему розподіліть по боках і верху торта. Надішліть торт в холодильник на 6-8 годин.