Тoрт з мaлінoй
(покроковий рецепт з фото)
Хочете дізнатися, як приготувати смачний і ароматний торт з малиною? У сезон ягід потрібно ловити момент і готувати з корисних ласощів смачні десерти. Нічого складного в цьому рецепті немає, готуємо?
Любителям ягідних тортиків пропоную спекти бісквітний торт з малиною. Рецепт тортика досить простий, він з найдоступніших продуктів, але виходить дуже і дуже смачним.
- Борошно - 100 грам (для основи)
- Цукор - 100 грам (для основи)
- Яйце - 4 штуки (для основи)
- Мак харчової - 50 грам (для основи)
- Вершки - 1 Склянка (крем)
- Цукрова пудра - 0.5 склянки (крем)
- Малина - 2 склянки (для начинки)
- Джем малиновий - 200 грам (для начинки)
- Цукор - 1 Склянка (для начинки)
1
Збийте до піни яйця з цукром (100 г), всипте борошно і мак. Ретельно перемішайте.
2
Форму для випічки змастіть маслом, налийте в неї тісто і запікайте в духовці при температурі 200 градусів 20-25 хвилин.
3
Готовність бісквіта перевірте на готовність: якщо при натисканні пружинить, значить готовий.
4
Готовий корж остудіть, потім наріжте поперек на три частини.
5
Збийте до густоти вершки з цукровою пудрою. Це буде крем. Змастіть нижні два коржа кремом, викладіть ягоди малини.
6
Присипте цукром і накрийте третім коржем. Змастіть торт залишками крему, малиновим джемом і ягодами малини.
7
Ласунам сподобається. Приємного чаювання!