Торт з сиром маскарпоне 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Сьогодні детально розповім про те, як приготувати торт з сиром маскарпоне, який можна подати до святкового столу або до сімейних посиденьок з чаєм. Торт складається з шоколадного бісквіту та сиру.
Тортики з маскарпоне вийдуть дуже незвичайними. Це мексиканський рецепт, так що смак буде сюрпризом для ваших близьких. У торті поєднуються спеції та прянощі з ніжним сиром "маскарпоне" . Також десерт можна красиво прикрасити. Як варіант - розрізати коржі на 2 частини, просочити гарненько сиропом і перешарувати кремом. Вибирати вам
- Какао - 130 грам
 - Борошно - 350 грам
 - Цукор - 250 грам
 - Коричневий цукор - 220 грам
 - Обкладинка - 1, 5 Ст. Ложки
 - Розпушувач - 2 чайних ложки
 - Каєнський перець - 0, 5 чайних ложки
 - Сіль - 0, 5 чайних ложки
 - Молоко - 460 грам
 - Оливкова олія - 110 грам
 - Рослинна олія - 110 грам
 - Яйця - 2 штуки
 - Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
 - Ваніль - 1, 5 Ст. Ложки
 - Маскарпоне - 230 грам (в вершках)
 - Обкладинка - 1 Ст. Ложка (в вершках)
 - Ваніль - 2 чайних ложки (в вершках)
 - Цукрова пудра - 125 грам (в вершках)
 - Сіль - 1 щіпка (в вершках)
 - Жирні вершки - 235 грам (в вершках)
 

1. Всі сухі інгредієнти складіть у глибоку миску. Перемішайте.

2. Слідом викладіть вологі інгредієнти для тіста (включаючи яйця). Знову ретельно перемішайте.

3. Дві форми діаметром 20 см змастіть маслом, застелите папером для випічки і знову трохи змастіть. Рівномірно розлийте тісто по формах. Запікайте в духовці при при 180 градусах протягом 40-45 хвилин (перевіряйте готовність зубочисткою). Як тільки бісквіти запекутся, потримайте їх в формах хвилин 10, а після дістаньте і залиште до повного охолодження.

4. Займемося кремом. Насамперед гарненько збийте міксером вершки (до стійких піків). В іншій мисочці змішайте маскарпоне, корицю, ваніль і цукор. Гарненько перемішайте. Акуратно з'єднайте вершки з сирним кремом.

5. Остигнули бісквіти змастіть вийшов кремом. Перед цим можна просочити їх улюбленим сиропом (по бажанню).