Вафлі з брокколі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт овочевих вафель з брокколі. Відмінний варіант для сніданку. Вафлі виходять ситними і смачними, добре поєднуються зі свіжими овочами.
Нижче я розповім докладніше, як приготувати вафлі з брокколі. За бажанням ви можете додати в тісто подрібнені в'ялені томати або сир.
- Брокколі - 150 грам
- Борошно пшеничне - 150 грам
- Вода - 1/2 склянки
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Розпушувач - 1/2 чайних ложки
- Масло рослинне - 1, 5 Ст. Ложки

Підготуйте всі інгредієнти.

У великій мисці змішайте всі сухі інгредієнти.

Слідом додайте воду і рослинне масло. Перемішайте до однорідної консистенції.

Брокколі відварити в киплячій воді 5-8 хвилин до м'якості. Потім подрібніть виделкою на дрібні шматочки.

Додайте подрібнені брокколі в тісто, перемішайте.

Викладіть тісто порційно на розігріту і змащену маслом вафельницу. Випікайте вафлі 8-10 хвилин.

Вафлі з брокколі готові, приємного вам апетиту!