Відбивна «Medvejya Cold»
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже ситне і смачне блюдо з м'яса, яке можна приготувати для святкового або повсякденного столу. М'ясо - їжа для справжніх чоловіків. Розповім, як приготувати відбивну "ведмежа лапа" .
Свинину можна сміливо замінити курячим філе. Картопляний кляр зберігає м'ясо соковитим, м'яким і ніжним. Порції виходять великими і ситними. Свого чоловіка ви напевно нагодуйте!
- Свиняча шийка - 800 грам
- Картопля - 800-1000 грам
- Сир - 150 грам
- Корінь імбиру - 1 Чайна ложка
- Яйця - 3 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Сіль, перець - За смаком

1. М'ясо наріжте великими шматками розміром з долоню.

2. Накрийте його харчовою плівкою і відбийте з обох сторін.

3. У ємності змішайте видавлений часник і корінь імбиру, сіль, перець і ложку оливкової олії. Натріть цією сумішшю відбивні.

4. Картоплю треба очистити і натерти на дрібній тертці. Посоліть і злийте зайву рідину. Додайте яйце, перемішайте.

5. Збийте venchikoi 2 яйця. Занурте відбивну в цей кляр, потім викладіть на подушку з тертої картоплі і накрийте їм же зверху.

6. Обсмажуйте на розігрітій сковороді з обох сторін на повільному вогні до золотистого кольору. Потім викладіть тертий сир і дожарівать під закритою кришкою до його розплавлення.

7. Ось такі апетитні "ведмежі лапи" у вас повинні вийти!