Вишневий тарт
(покроковий рецепт з фото)
Французька кулінарія вміє дивувати і дарувати справжнє відчуття свята. Вишневий тарт відноситься до тих десертів, якими не хочеться ділитися Яскравий смак і незрівнянний аромат ... Спробуйте!
Той, хто знає, як приготувати вишневий тарт, - щаслива людина, адже випічка насправді унікальна. Особливість її полягає в неперевершених смакових якостях, які досягаються за рахунок правильно підібраних інгредієнтів. Дуже ніжне солодке тісто + кислуватий вишня = любов!
- Яйця - 3 штуки(1 - для тіста, 2 - для начинки)
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Борошно - 2, 5 склянки
- Вершкове масло - 100 грам
- Rikotta - 250 грам
- Вишня - 300 грам
- Цукрова пудра - 2 Ст. Ложки
- Ванільна пудра - 1/2 чайних ложки

Збиваємо одне яйце з цукром. Додаємо в яєчно-цукрову суміш розтоплене масло і борошно.

Замішуємо тісто, скачуємо його в кулю, який загортаємо в харчову плівку. Кладемо тісто в морозилку на 20 хвилин.

Перемішуємо 2 яйця з цукровою пудрою і рікоттою. Повинна вийти однорідна маса.

Форму для випічки змащуємо маслом. Тісто ділимо навпіл. З однієї половини викладаємо основу тарта, а з іншого формуємо бортики.

Вливаємо в форму з тестом половину від усієї кількості крему. Зверху розкладаємо вишні без кісточок.

Доливаємо залишився крем, а зверху прикрашаємо вишнею. Відправляємо тарт в духовку на 40 хвилин, температура - 180 градусів.

Готовий тарт остудіть і помістіть в холодильник на кілька годин. Перед подачею можна присипати випічку мигдалем. Смачного!