Яблучний кекс 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Розповім вам класичний рецепт яблучного кексу. Це англійський варіант, де дотримуються правила"4/4" - яйця, мука, масло і цукор беруться в рівних пропорціях. Дуже смачно, спробуйте!
Цей яблучний кекс в домашніх умовах готується дуже швидко, а виходить дуже смачним. Така випічка підходить і для святкових застіль, і як доповнення до чаю для домочадців. Спробуйте, це просто! 
- Борошно - 150 грам
 - Вершкове масло - 150 грам
 - Цукор - 150 грам
 - Яйця - 3 штуки
 - Яблука - 3 штуки
 - Сода - 1 щіпка
 - Цукрова пудра - 1 щіпка (для прикраси)
 

1. Розм'якшене масло збивайте з яйцями і цукром. Коли маса стане однорідною, додамо борошно і соду. Ще раз перемішати, викладаємо у форму. Туди ж - яблука шматочками.

2. Запікаємо 40 хвилин при 200 градусах в духовці. Коли сірник з тіста виходить суха, - можна діставати.

3. При подачі посипаємо пудрою. Смачного!