Яблучний пиріг на швидку руку 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                        Прекрасний смак і аромат, простота приготування і доступність інгредієнтів - ось основні переваги цього пирога. Готуйте цей яблучний пиріг на швидку руку і насолоджуйтеся результатом!
Дуже смачний і ароматний яблучний пиріг полюблять всі ваші домочадці. А ви полюбите цей рецепт подвійно - адже, практично не докладаючи особливих зусиль і не витрачаючи багато часу на приготування, ви отримуєте чудову випічку до чаю і похвали ваших рідних Розповідаю як приготувати яблучний пиріг на швидку руку. Печіть і насолоджуйтеся
- Яблука - 5-6 штук
 - Сода - 1 Чайна ложка
 - Обкладинка - 1 Чайна ложка
 - Яйця - 4 штуки
 - Цукор - 1 Склянка
 - Борошно - 2 склянки
 - Соняшникова олія - 0, 5 склянки(rafinirovannoe)
 

Збити яйця з цукром і додати соняшникову олію. Розмішати.

Яблука очищаємо від шкірки і серцевини. Половину яблук нарізаємо тонкими часточками і злегка присипаємо цукром. Відставляємо в сторонку - нехай просочаться цукром.

Решта яблука натираємо на крупній тертці.

Змішуємо з борошном соду і корицю.

Додаємо в яєчну суміш натерті яблука і борошно з содою і корицею. Все добре перемішуємо.

На змащений олією лист виливаємо половину тіста і викладаємо поверх нього нарізані яблука.

Рівномірно заливаємо рештою тестом і відправляємо випікатися в нагріту до 180 градусів духовку на 35-40 хвилин.