Яєчня з мідіями 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Яєчня з мідіями - це сніданок, якому практично немає рівних в плані корисності і поживності. Якщо любите морепродукти - яєчня з мідіями вам напевно сподобається.
Що не кажіть, а яєчня - одне з найбільших кулінарних винаходів людства. Мільйони людей по всьому світу щоранку снідають яєчнею - мабуть, це найпопулярніший сніданок в світі. Однак є одну і ту ж яєчню - нудно і одноманітно. Пропоную кілька урізноманітнити звичне блюдо і приготувати яєчню з мідіями - ще більш поживну і корисну, ніж традиційна. Яєчня з мідіями - це, я вважаю, відмінний старт успішного трудового дня. Готуємо! 
- Яйця - 4 штуки
 - Мідії - 150 грам
 - Петрушка - 2-3 штук (гілочки)
 - Тархуна (гілочки) - 2-3 штук
 - Пармезан - 50 грам
 - Біле вино - 1/2 склянки
 - Оливкова олія - 20 мілілітрів
 - Сіль, перець - - За смаком
 
1
У каструльці змішуємо півсклянки вина і стакан води, туди ж кидаємо м'ясо мідій, доводимо до кипіння і варимо ще 3-4 хвилини. Відварені мідії укладаємо на дно форми для запікання, змащеній оливковою олією. Посипаємо мідії зеленню.
2
Яйця злегка збиваємо вилочкою в невеликій мисці, солимо. Заливаємо яєчної сумішшю наші мідії.
3
Зверху посипаємо все це справа тертим пармезаном.
4
Запікаємо яєчню близько 10 хвилин при 220 градусах.
5
Готову яєчню негайно розкладаємо по тарілках і подаємо. Смачного!