Яєчня з шпинатом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочете бути сильними, як герой популярного мультика? їжте шпинат. Яєчня з шпинатом - вірне і корисний початок дня. Приготувати таку яєчню вкрай просто, а шпинату завжди беріть більше.
Як пріготвоіть яєчню зі шпинатом? 
1. Шпинат промийте, якщо треба, і просушіть на паперовому рушнику. Знадобиться великий пучок шпинату, майте на увазі, що в пріготволенном вигляді шпинат в рази 2-3 стискається.
2. У сковороді на середньому вогні розігрійте оливкову олію.
3. Викладіть в розігріту сковороду шпинат і, помішуючи, смажте протягом однієї хвилини.
4. Поки масло нагрівається і шпинат смажиться, в мисці злегка збийте з сіллю яйця.
5. Яйця додайте до обсмаженої шпинату якщо хочете, перемішайте.
6. Смажте на середньо-слабкому вогні до готовності яєць.
7. В кінці смаження додайте мелений чилі або пластівці сушеного чилі за смаком. Якщо не любите чилі, просто посипте чорним перцем.
8. Вимкніть вогонь і присипте яєчню зі шпинатом тертим пармезаном.
Подавайте відразу гарячої.
Яєчня з шпинатом готова! 
Приємного апетиту і відмінного початку дня! 
- Яйця - 4 штуки
 - Шпинат, пучок - 1 штука
 - Оливкова олія - 1 Ст. Ложка
 - Сіль - - За смаком
 - Пармезан тертий - 1-2 Ст. Ложок
 - Перець чилі мелений - - За смаком
 
1. Шпинат промийте, якщо треба, і просушіть на паперовому рушнику. Знадобиться великий пучок шпинату, майте на увазі, що в пріготволенном вигляді шпинат в рази 2-3 стискається.
2. У сковороді на середньому вогні розігрійте оливкову олію.
3. Викладіть в розігріту сковороду шпинат і, помішуючи, смажте протягом однієї хвилини.
4. Поки масло нагрівається і шпинат смажиться, в мисці злегка збийте з сіллю яйця.
5. Яйця додайте до обсмаженої шпинату якщо хочете, перемішайте.
6. Смажте на середньо-слабкому вогні до готовності яєць.
7. В кінці смаження додайте мелений чилі або пластівці сушеного чилі за смаком. Якщо не любите чилі, просто посипте чорним перцем.
8. Вимкніть вогонь і присипте яєчню зі шпинатом тертим пармезаном.
Подавайте відразу гарячої.
Яєчня з шпинатом готова!
Приємного апетиту і відмінного початку дня!