Запіканка м'ясна з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Такі страви зазвичай користуються популярністю у господинь, т.К. Економлять час, виходить смачно і відразу тобі і гарнір і м'ясо в одному. Запіканка смачна навіть на другий день посе розігріву.
Для приготування запіканки потрібно зробити так звані заготовки. Відваріть картоплю, зробіть начинку з овочів і фаршу. Потім все з'єднайте, посипте тертим сиром і відправте в духовку на 20 хвилин.
- Фарш - 500 грам
- Картопля в Мундо відвареної - 5 штук
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Сир твердий - 100 грам
- Молоко коров'яче 2, 6 % - 200 мілілітрів
- Рослинна олія - 50 мілілітрів

Для початку потрібно обсмажити фарш з овочами. Нарізаємо цибулю.

Натираємо на тертці моркву.

Підготуйте фарш. Я використовую свіжоприготований в домашніх умовах. Ви можете взяти покупної. Фарш може бути яловичий, свинячий, суміш свинячого і яловичого або взагалі курячий.

На олію обсмажуємо цибулю до прозорості.

Додайте моркву, перемішайте. Тушіте 3-5 хвилин.

Додайте фарш і тушкуйте все разом. Якщо м'ясного соку виділилося мало, wrongfoot 0, 5 склянки водички. Вона повинна бути обов'язково кип'яченою. Гасіть все разом. Розбивайте грудочки м'яса, створюючи якийсь соус.

Очистіть картопля від шкірки. Наріжте його кільцями.

Форму для запікання змастити маслом. Викладіть шар картоплі на дно форми.

Всю м'ясну зажарку укладіть поверх картоплі.

Поверх фаршу покладіть кружальця картоплі. Влийте молоко кімнатної температури (або тепле). Приправити сіллю і poperčite.

Натріть на тертці сир і посипте їм запіканку. Накрийте кришкою або фольгою і запікайте в духовці 20 хвилин.

Подайте до столу, посипавши зеленню.