Рецепт Запіканка з фісташками фото

Запіканка з фісташками
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо, Фарш, Горіхи
Пісні страви, Веганські страви
На святковий стіл
Гарячі страви, Запіканка

Перед вами рецепт оригінальної м'ясної запіканки з фісташками. Таке блюдо можна приготувати як на святковий стіл, так і на сімейну вечерю. Дуже смачно і просто.

М'ясну запіканку з фісташками готуйте так: цибуля і часник обсмажити на сковороді до м'якості. У мисці змішайте фарш, чебрець, петрушку, fistashki, коньяк, запашний перець, сіль і перець, жовтки і цибулю з часником. Форму для запікання змастіть і застеліть смужками бекону. Викладіть фарш, накрийте краями бекону. Запікайте 1, 5 годин 170 градусах. Готову страву помістіть під вантаж і поставте в холодильник на кілька годин. Смачного!

  • Фарш індюшачий - 600 грам
  • Фарш свинячий - 300 грам
  • Бекон нарізка - 300 грам
  • Жовток яєчний - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
  • Коньяк - 2 Ст. Ложки
  • Подрібнена петрушка - 1 Ст. Ложка
  • Чебрець - 1 Чайна ложка
  • Fistashki - 0, 4 склянки
  • Сіль, спеції - За смаком
запіканка з фісташками - фото крок 1
Форму для запікання змастіть маслом і вистелити смужками бекону так, щоб вони звисали через край.
запіканка з фісташками - фото крок 2
Цибулю і часник подрібніть і обсмажте на сковороді до м'якості.
запіканка з фісташками - фото крок 3
Змішайте в мисці фарш, чебрець, петрушку, fistashki, коньяк, запашний перець, сіль і перець, жовтки і цибулю з часником. Ретельно все перемішайте.
запіканка з фісташками - фото крок 4
Викладіть фарш в форму поверх бекону і оберніть звисаючими краями бекону. Зверху накрийте фольгою.
запіканка з фісташками - фото крок 5
Форму з запіканкою поставте в іншу форму більшого розміру, в яку налийте воду так, щоб він доходила до половини висоти меншою форми з запіканкою. Поставте в духовку і запікайте півтори години при 170 градусах. Готову страву помістіть під вантаж і поставте в холодильник на кілька годин. Потім можна порізати і на порції і подати на стіл в якості закуски.

Схожі рецепти