Запіканка з макаронів в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Чудове друга страва, приготоване з макаронів, залишилися з учорашнього вечері. Решта інгредієнти для страви, практично завжди є під рукою. Просто, ситно і дуже смачно!
Перед вами - простий рецепт приготування запіканки з макаронів в духовці. Макарони використовував залишилися з учорашнього вечері. Додав до них обсмажений з томатом цибулю і часник, порізану ковбасу і подрібнену зелень. Зверху влив суміш з молока, яєць і майонезу. Верхівка запіканки - шар тертого сиру. Готуємо страва в духовці приблизно 30-35 хвилин. Хай щастить!
- Макарони - 200 грам(svarennиe)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Олія соняшникова - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Сир твердий - 100 грам
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Ковбаса копчена - 150 грам
- Яйця - 2 штуки
- Зелень - За смаком
- Молоко - 1/2 склянки
- Сіль і спеції - За смаком

Цибулю і часник подрібнюємо і обсмажуємо з томатною пастою.

До звареним макаронів додайте обсмажену цибулю і часник, а також ковбасу, порізану кубиками.

У форму для запікання перекладаємо макарони з ковбасою та цибулею. Зверху вливаємо суміш з молока, збитих яєць і майонезу. Також можна додати подрібнену зелень і спеції. Зверху присипаємо запіканку тертим сиром і відправляємо в духовку на 30 хвилин, температура 180 градусів.

Смачного!